Lhooo.. Blog-nya Bang Bennythegreat Kenapa Ya …???

Baru tahu setelah blog walking..kenapa yah ?

 

About boerhunt

Hanya sekedar ingin menuangkan corat coret, punya hobby olahraga, otomotif, IT world, nature, tapi blog ini lebih byk penulis dedikasikan untuk otomotif terutama roda dua
This entry was posted in jurnalistik and tagged , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Lhooo.. Blog-nya Bang Bennythegreat Kenapa Ya …???

  1. dicap blog komersil sama wordpress..
    aneh..

    • ini error message nya:

      ***
      This blog has been deactivated because we believe it does not comply with the WordPress.com Terms of Service or advertising policy.

      If your blog is designed to promote affiliate links, get rich quick programs, banner ads, consists solely or mostly of duplicate or automatically generated material, or is part of a search engine marketing campaign, WordPress.com is not the place for you. Please use the Export feature to move your content to a more appropriate hosting service.

      Occasionally we make mistakes. If you believe we have misclassified your blog, please click here to contact us as soon as possible so we can fix the problem.
      ***

    • boerhunt says:

      lahh..definisinya komersil apa bang..kan nempelin iklannya temen trus temen bayar ke kita jg byk prasaan..

  2. Novian Agung says:

    Ganti nama kali…

    • boerhunt says:

      gk..dr keterangan awal sudah jelas..seolah2 melanggar term of service dr wordpress..tp sngat bisa jadi itu timbul krn kita apply suatu aplikasi lain di blog..entahlah..

  3. Aa Ikhwan says:

    wah mesti ganti nama nih “thegreatbenny” om benπŸ˜€

    • boerhunt says:

      kecuali bisa ngebuktiin tuduhannya salah, mungkin kita ada kesalahan naruh aplikasi, krn gk ngerti , ya terpaksa bikin baru..tp dilihat dr keterangannya dikasih fasilitas utk memindah kayaknya…jadi takut naruh2 aplikasi..

  4. coba kontak admin wp aja, om..

  5. Gogo says:

    blog ane jg sempet diblokir wordpress kek gini, langsung aj ane kontak admin wp, dan ksih alesannya, gak sampe 5 mnit blog dinormalin lg. kt admin nya kdng ini ulah otomatis dr sistem wp.

Tulisa balasan | Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s